Puur geïnspireerd - 100% veganistisch -Hangemaakte cosmetica.

Buitengewoon cool en milieubewust!

De ingrediënten doen deze producten eruit springen. Elk product is zorgvuldig

en bedachtzaam gecreëerd met echte plantaardige producten en pure mineralen.

Bij Everyday minerals houden ze ervan om te creëren, te spelen met ingrediënten

en prachtige nieuwe recepten bij elkaar te dromen. De producten willen een

levendige en energieke draai geven aan de gekende producten. Het resultaat

hiervan zijn kleuren en producten die verfijnd, makkelijk en modern zijn.

Het bedrijf is gevestigd in Austin, Texas. Oprichter Carina Menzies werd

geinspireerd door de zoektocht naar het vinden van de puurste vorm van

natuurlijke ingredienten van over de hele wereld. Als merken fanaat in hart en

nieren, realiseerde Carina zich dat veel van haar favoriete schoonheidsproducten

ingrediënten bevatten die helemaal niet wenselijk zijn. Nadat ze eerst probeerde samen te werken met enkele grote cosmeticalijnen besefte ze dat deze nooit de simpele, natuurlijke producten zouden aanbieden waarnaar zij en veel andere vrouwen op zoek waren. Zo werd Everyday minerals geboren. Carina ging haar eigen weg om iets te creëren met inhoud en goedheid waar vrouwen over de hele wereld plezier aan konden beleven.

Alle producten zijn 100% veganistisch, duurzaam en vrij van dierenleed. De eco – vriendelijke verpakking die in Austin handgemaakt wordt is recycleerbaar en blijft trouw aan de belofte om de natuurlijke schoonheid van de wereld en van elkaar te bewaren.

Bij Everyday minerals vindt je een heel uitgebreid gamma aan kleuren, perfect afgestemd op je unieke huidskleur. Er zijn probeerkits verkrijgbaar en je kan ook steeds komen testen in het salon. De bekroonde basis tinten, perfect gepigmenteerde oogschaduws en blushes en de revolutionaire concealers en afwerkingspoeders zijn ontworpen met jou in het achterhoofd.

Kleuren zijn uiteraard heel persoonlijk, het is dus maar normaal dat je deze kan testen vooraleer je koopt. Naast het gamma kleuren, bieden we ook kits aan in verschillende thema’s en kleuren zodat je je make-up per seizoen kan aanpassen.

Everyday minerals komt tegemoet aan vrouwen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande producten, creatieve make-up en betaalbare prijzen. Het is voor het bedrijf uiterst belangrijk dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. EM biedt innovatieve, verse en moderne producten waar ze bekend om staan, gecombineerd met het gemak van online-shoppen.

Volg ook zeker de blogs van Everyday minerals. Ze geven je een exclusieve kijk achter de schermen met tips en tricks van expert make-up artists.

Bij Everyday minerals evolueren ze constant en nieuwe ideeën borrelen op.

Graag op de hoogte van nieuwigheden schrijf u dan zeker in op de nieuwsbrief van ons schoonheidsinstituut.

Everyday Minerals

 
style="display:none;visibility:hidden">