ODACITÉ skincare

Biologisch, vegan, dierproefvrij EN super effectief

Odacité is een 'booming' merk opgericht door Valerie Grandury. Valerie ging van vechten tegen kanker, naar vechten tegen rimpels. Geboren en opgegroeid in Parijs en uitgeweken naar Los Angeles, begon het verhaal van Odacité met een diagnose borstkanker. Valeries verhaal zou een wake-up call moeten zijn voor ons allemaal. Ze realiseerde zich immers dat ze wilde genezen en dat ze alles moest veranderen. Ze nam ontslag, ging opnieuw naar school om wellness en gezondheidscoach te worden en startte met een fascinerende reis naar genezing door alle gifstoffen uit haar lichaam te verwijderen.

Op vlak van huidverzorging was ze niet van plan om in te boeten op vlak van resultaat, ze wilde resultaat en puurheid.

Toen ze niet vond wat ze zocht, begon ze zelf met het mixen van op maat gemaakte verzorging voor zichzelf

en privé klanten.  Het nieuws verspreidde zich heel snel en zo werd Odacité geboren. Het merk staat voor

het perfecte huwelijk tussen Franse huidverzorging & het groene leven van Californië.

1 Geboren uit een genezende reis

   De producten brengen nieuw leven in je huid

2 Gemaakt in Californië met franse 'savoir-faire'

   Franse resultaatgerichte huidverzorging en de Californische groene revolutie in één

3 One life, one skin, make it beautiful

   Zorgen voor je huid is een plezier, geen taak; een paar minuten van de nodige zelf-zorg en liefde voor jezelf. 

Het doel is om de meest effectieve producten te produceren ZONDER de schadelijke stoffen. Odacité zoekt zijn ingrediënten overal ter wereld en stelt zich alleen tevreden met de hoogste kwaliteit, absolute versheid en complete zuiverheid. Elk ingrediënt wordt met de hand geselecteerd om de ultieme effectiviteit, verheid en kwaliteit te verzekeren. De planten zijn organisch, in de vrije natuur gegroeid, zonder chemicaliën en ver uit de buurt van vervuiling. Er worden dus nooit: vulmiddelen, bewaarmiddelen, parabenen, phenoxyethanol, nanopartkels, petrochemicaliën, PEG's, synthetische parfums of kleurstoffen gebruikt.

Odacité combineert de medicinale plantenkennis uit de oudheid met moderne wetenschap. Phytotherapie is het resultaat van duizenden jaren ervaring en modern onderzoek.  Kom kennis maken met deze fantastische huidverbeteraars in ons schoonheidssalon.

Huidverzorgingsroutine

Huidverzorging lijkt voor vele mensen een hele klus, maar iedereen heeft wel iets aan zijn huid dat hij of zij wil verbeteren.

De verzorgingsroutine van Odacité is heel simpel en volledig op maat van je behoeften

Wist je dat 80% van onze huidproblemen niet afhankelijk zijn van ons huidtype? Ze zijn het resultaat van een aantal omgevingsinvloeden waar we geen controle over hebben. Bijvoorbeeld: het weer, stress, vervuiling, slaap, dieet, je hormonale cyclus....

Deze factoren veroorzaken dagelijkse veranderingen in je huid en creëren verschillende problemen die aangepakt moeten worden om elke dag een mooie huid te creëren.

bvb: na een prachtig weekend in de natuur heb je een gedehydrateerde huid, je haast je naar je werk en na een stressvolle dag is er s avonds een puistje in aantocht. De stress houdt je 's nachts wakker en je staat op met een doffe huid. Geen enkel product kan hydratatie bieden in de ochtend, een puistje voorkomen 's nachts en een gloedop je gezicht toveren de volgende ochtend.

Dat is het geheim van de 18 Serum concentraten. Je kan je huidverzorging effectief en makkelijk aanpassen aan je specifieke noden.

HOE?

De basis is de Oleosomes Time release delivery cream 

Oleosomes zijn echte energie bommetjes die gevonden worden in natuurlijke zaden en smelten op je huid. Daar geven ze de hele dag of nacht geregeld hun actieve werkstof en vocht af.

Daarnaast zit hij boordevol antioxidanten die het verouderingsproces afremmen, hyaluronzuur die fijne lijntjes en rimpeltjes uitvlakt, callendula die ontstekingsremmend werkt en wortelzaadolie die de huid revilatiseert en een instant frisheid geeft aan je huid.

Dit heeft elke huid nodig!

Deze crème boosten we makkelijk met het serum van onze keuze!

Kijk in de tabel van de Pure elements serums. Elke kolom is  georganiseerd per kleur en familie: Huidverjonging; hydratatie; stevigheid; gevoeligheid; gedevitaliseerd; gecombineerd vet.

Stel je eigen routine samen om zo je huid te geven wat ze nodig heeft.

Voeg 's ochtends en 's avonds twee druppeltjes toe aan je hydraterende crème of gebruik alleen voor een meer doelgerichte behandeling.

Dit alleen zal je huid geweldig verbeteren.

 

Daarnaast biedt de lijn drie mists die je kan gebruiken voor je crème, alleen of zelfs over je make-up.

In elke huidroutine staat reinigen in het vet. Reinigen is heel belangrijk, maar teveel reinigen of met verkeerde producten zal je huidconditie verslechteren! Je neemt immers je huidbescherming weg en deze zal de aanval van wind, vervuilende stoffen, enz niet meer winnen. 

Odacité heeft hiervoor het perfecte product ontwikkeld. De Green ceremony cleanser!

Het product is verrassend en weldadig! Strooi een beetje poeder in je hand en met enkele druppeltjes water transformeert het in een zalig schuim. Het product op basis van matcha en spirulina neemt alle onzuiverheden op het huidoppervlak weg, respecteert de natuurlijke huidbarrière en geeft de huid energie.

Neem het product af met de bijgeleverde doek met warm water en nadien opnieuw met koud water. Je huid voelt als herboren...

Een echte mini schoonheidsbehandeling thuis. 

EN NOG BETER, je hoeft dit voor een normale huid maar 3 maal per week te doen! 

Voor een nog grotere verwenkuur voor je huid bestaat er nog het Synergie (4) immediate skin perfecting beauty mask

Deze ultieme multi-tasker is een volledige schoonheidsbehandeling in 1. ONTGIFT, PEELT, LICHT OP  en VERSTEVIGT.Ook dit masker kan je boosten met de serums voor een nog intenser resultaat.

 
style="display:none;visibility:hidden">