SEO RainPharma

In 2006 ontstond het plan om eerlijke, no-nonsenseproducten op de markt te brengen voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Hun eisen lagen zo hoog dat het tot 2010 duurde eer de eerste producten van de band rolden. Na state of the art orthomoleculaire voedingssupplementen lanceerden ze de Rainshakes, een gamma kwalitatieve eiwitshakes. Een ingenieus huidverzorgingssysteem en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam volgden.

RainPharma maakt zijn producten met heel veel passie en wij van schoonheidssalon Pretty Natural  hopen samen met hen oprecht dat je evenveel plezier beleeft aan het gebruiken ervan. 

ONZE PRODUCTEN

PRODUCTEN VAN KOP TOT TEEN

RainPharma produceert originele orthomoleculaire voedingssupplementen en natuurlijke huidverzorging van de allerhoogste kwaliteit. Omdat een goede gezondheid start met een gezond gewicht, werd het RainPharma dieet ontworpen. Verantwoord diëten onder begeleiding. Ze maken hun producten met heel veel passie en hopen net als ons oprecht dat je evenveel plezier beleeft aan het gebruiken ervan

LICHAAM

Elk badkamermoment -hoe kort ook- wordt een puur, natuurlijk verwenmoment met onze aromatherapeutische bodylijn. We hebben zacht schuimende douchescrubs op basis van zuiverende klei, doucheoliën die op de huid in een melk veranderen, stimulerende scrubs met suiker, smeuïge hand- en voetencrèmes, lichte bodylotions, voedende massageoliën,... Aan elk product voegden we een magische mix van essentiële oliën toe. Kleurstoffen, sulfaten, minerale oliën, siliconen en synthetische parfums staan op onze zwarte lijst (en niet in de ingrediëntenlijst). MEER WETEN?

GEUR IN HUIS

De vorige generatie spoot maar al te graag van die zwaar geparfumeerde geuren als er bezoek op komst was. Tegenwoordig houden we meer van natuurlijke aroma’s in onze huiskamer, keuken en slaapkamer. De juiste geuren helpen ons ontspannen, opvrolijken, geven ons energie of zijn helden in het verslaan van onaangename geurtjes. Water, enkele druppels essentiële olie en een aroma diffuser met ultrasone golven zijn alle ingrediënten die je nodig hebt voor een natuurlijke en gezonde geur in huis. MEER WETEN?

GESCHENKEN

Zoek je nog een origineel geschenk voor mama of papa? Voor je beste vriend? Wil je je partner verrassen bij de volgende verjaardag? Bij RainPharma vind je altijd een origineel geschenk dat zeker geapprecieerd zal worden. We hebben geschenken voor handen & voeten, bad & douche, massage, gelaatsverzorging en zoveel meer. Ontdek ze snel.

GELAAT

Met geavanceerde formules die voor bijna 100% natuurlijk zijn, gaan we met ons huidverzorgingsgamma terug naar de essentie van wat de huid nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien. Van overdreven claims houden we niet. We laten onze producten liever zelf bewijzen wat ze waard zijn. Volg ons huidverzorgingsprogramma van A tot G en ontdek onze producten met de mythische krachten van broccoli. Onze cabinebehandelingen boosten de effecten van het verzorgingsprogramma. Laat je huid dus af en toe ook eens professioneel onder handen nemen ons.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Een jonge huid en meer energie begint bij wat er op je bord ligt, maar de meesten onder ons kunnen best wel wat extra vitamines en mineralen gebruiken. De orthomoleculaire RainPharma voedingssupplementen zijn samengesteld met werkstoffen van de allerhoogste kwaliteit en worden moeiteloos door het lichaam opgenomen. Start alvast met MOOD, de 14-daagse energiekuur.

RAINPHARMA SHAKES

Wie streeft naar een gezond gewicht, graag op gewicht wil blijven of op zoek is naar een evenwichtig tussendoortje kan rekenen op de eiwitshakes. Ze zijn ook onderdeel van onze huidverbeteringprogramma’s. De RainPharma shakes zijn de meest zuivere en kwalitatieve eiwitshakes op de markt. Wordt het Blissful Banana, Raw Chocolate of Milk & Cookies? Aan jou de keuze

BEHANDELINGEN

RainPharma producten kan je ook ervaren tijdens een zalige behandeling.  Deze kan je terugvinden onder boekingen. 

 

GEZOND GEWICHT - RainPharma dieet

Heeft u moeite om het ideale gewicht te bekomen of te behouden?  Wil u een gezondere levensstijl? 

Wij helpen u slagen in uw doel onder begeleiding van een arts!

De opvolging daarvan is met een professionele bio- impendantieweegschaal.  Deze maakt een complete lichaamssamenstelling analyse in 15 seconden met gebruik van de klinisch nauwkeurige Tanita Dual Frequency BIA Technologie.  Concreet meten we volgende punten:

• Vet percentage

• Vet massa in kg

• Vet vrije massa in kg

• Spier massa in kg

• Lichaamsvocht percentage

• Body Mass Index

• Bot massa in kg

• Fysieke waardering

• Viscerale vet rating

• Basale Metabolisme Rating BMR (Kcal)

• Metabolische leeftijd (‘echte leeftijd’)

• Ideaal waarden

BEN JIJ EEN RAINPHARMA KLANT?

# Ik vind kwaliteit en oorsprong van de ingrediënten belangrijker dan de prijs.

#  Ik  hou van strakke verpakkingen en ben fan van zwartwit objecten.

# Ik verkies producten die dicht bij huis geproduceerd zijn.

# Ik denk no-nonsense en voel niets voor overdreven reclameslogans.

#Made in Belgium. #Crafted with passion. #Offered with love.

SEO RainPhama Shake
Superior Afteroil  Elle Beauty Awards 20
SEO RaiPharma Daily Boost
 
style="display:none;visibility:hidden">