RainPharma

 x Pretty Natural

i wonder Days 28, 29 & 30 oktober

doorlopend geopend van 9u tot 19u

Rainpharma_I_Wonder_Box.jpeg
Ons "wonder"

Op 22 september 2021 sloeg het noodlot toe bij Pretty Natural en werd zowel onze woning als de zaak vernield door een hevige brand.  Alles waarvoor we zo hard gewerkt hadden ging in vlammen op.  Als bij wonder raakte niemand gewond en dat hebben we te danken aan 2 koelbloedige voorbijgangers.   

 

Wij hebben enorm veel steun gekregen en vonden dankzij jullie, onze klanten, de kracht om door te gaan. We willen iedereen oprecht bedanken voor de telefoontjes, de talrijke berichten en zoveel meer.  We kijken er zo naar uit jullie allemaal snel terug te zien.  Kom dus zeker langs tijdens de Feestelijke RainPharma i wonder day's van Pretty Natural.  We beloven dat het een geweldige

3-daagse zal worden met nooit geziene acties, verrassingen en kortingen.

EN... dat je ALLE nieuwe RainPharma producten bij ons kan bewonderen.  Wij zijn jou RainPharma Expert Center in de regio en we willen je nu en in de toekomst blijven ondersteunen op vlak van schoonheid, gezondheid en welbevinden.

i wonder
Eventlocatie
Ask Lily - B&B en Seminariehoeve

Heide 71 - 2235 Westmeerbeek

Donderdag 28 oktober - Vrijdag 29 oktober - Zaterdag 30 oktober 

Doorlopend van 9u tot 19u

Te midden van het prachtige, 1500 hectare grote Merodebos, dat rijkt tussen de abdijen van Averbode en Tongerlo ontmoeten we Lily en Bob in hun B&B en Seminariehoeve "Ask Lily".  De klik was er meteen en zo vonden we de perfecte eventlocatie voor de RainPharma i wonderday's.  We kijken er enorm naar uit jullie hier te mogen ontvangen.  Zet dus snel 28, 29 en 30 oktober in je agenda en geniet van de RainPharma i wonder day's in een oase van rust.

Ask Lily.jpeg

We zijn super enthousiast over deze actie en staan dan ook te popelen om jullie te laten kennismaken met de RainPharma i wonder day's...

RainPharma bestaat 12 jaar en dat vieren we samen met hen met een nooit geziene limited edition i wonder box.  Met de 20 producten in deze i wonder set heb je alles in handen om je lichaam, huis en leven te transformeren, en te kiezen voor een natuurlijke aanpak. Dit wordt ongetwijfeld een wonderlijke ontdekking.

Voor €299 scoor jij niet minder dan 20 absolute RainPharma favorieten twv €750.

Wil je helemaal zeker zijn? Natuurlijk.

Bestel nu meteen jouw i wonder verrassingsdoos op Pretty Natural.

 

Laat de i wonder box jou verwonderen op 28, 29 of 30 oktober en ontdek heel wat extra verrassingen tijdens de i wonder days.

Enkel voor topfans zoals jij.

Ellen, Pretty Natural, RainPharma, i wonder box, i wonder days,

OMG! Lees ik dit goed? 20 producten, 60% korting??? Je mag voor mij een box reserveren Ellen.  Met het geld dat ik daarmee uitspaar kan ik nog een weekendje weg.  xxx 

Liese

I wonder day's.JPG
 
style="display:none;visibility:hidden">