Kom jij naar het event of wil je graag een persoonlijke afspraak?

Registreer je dan door op de knop hieronder te klikken.

RainPharma WINTER SHOPPING DAY

vrijdag 30.10.2020

Op vrijdag 30 oktober 2020 organiseren we naar goede gewoonte de RainPharma Winter Shopping Day.  Die dag zijn we geopend van 10u tot 22u.

RainPharma is al 11 jaar 100% made in Belgium, 100% natuurlijk en 100% vol passie. 0% nasties. 

We zijn vereerd dat we samen met RainPharma mogen bijdragen aan jouw gezondheid, schoonheid en zelfvertrouwen.  

Wij zetten op 30.10.2020 onze magische deuren voor jou open.

Eén dag met uitzonderlijke kortingen.  Mis deze unieke dag niet en zet 30.10.2020 alvast in je agenda!

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van het verdere verloop van deze actie?  Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook zo kom je snel alle details te weten.

  • Instagram
  • Facebook
IMG_20201002_130311.jpg

2 Magische geschenken staan voor je klaar

Koop je 1 tot 9 verschillende producten, dan krijg je 10% korting op jouw winkelmandje. Alle producten komen in aanmerking. Bovendien kan je van elk product meerdere exemplaren toevoegen, perfect om je voorraad aan te vullen. Bij aankoop van 5 verschillende producten (min. € 100 na korting) krijg je ook nog een magisch geschenk van ons: de Magic 11 Essential Oil 30 ml. t.w.v. 39€. Deze perfecte winterblend zorgt voor een betoverende sfeer in huis! 

Ben je een doorwinterde RainPharma fan en ga je voor 10 verschillende producten? Dan scoor je een korting van maar liefst 20% op het totale aankoopbedrag. Bovendien krijg je bij aankoop van 10 verschillende producten (min. € 200 na korting) als tweede geschenk de RainPharma Aroma Diffuser 500 ml t.w.v. 89€ cadeau!

Perfect om je huis onder te dompelen in een geurige wintersfeer met de Magic 11 Essential Oil. 

Pretty Natural viert zijn 3 jarig bestaa

Maar dat is nog niet alles! Win- actie!

Pretty Natural bestaat 3 jaar en dat willen we met jouw vieren! 
We tellen samen af naar onze magische RainPharma Winter Shopping Day op 30 oktober en zoeken de prijzen dan ook graag verder in een betoverend kader.  

Wat kan je winnen?

 

1 x 4 (volwassenen) + 2 (< 5 jaar) tickets voor Kerstmagie 

      inclusief 1 Kerstmagie voordeelpakket met CD-album van de Twinkelings en andere leuke      

       hebbedingetjes.  Gelegen in de Parel der Kempen kan u genieten van dit feeërieke spektakel

       in het prachtige Kasteel de Merode te Westerlo.

 

Met deze prijs ondersteunen we trouwens een leuk initiatief.  De winst van het CD-album van de zes meisjes van de Twinkelings wordt immers door Historalia geschonken aan de UZA- Foundation en gaat naar onderzoek en ontwikkeling van een nieuwe behandeling voor agressieve hersenkanker bij kinderen.

 

Historalia waarborgt jouw veiligheid en kreeg een groene score op het COVID Event Risk Scan model.  Er werd in overleg met het lokaal bestuur en de  preventie-adviseurs een veilig event voorbereid. Uw toegang wordt beperkt per bubbel en de kasteelzalen zijn uiteraard ruim genoeg, kunnen verlucht worden en iedereen vanaf 12 jaar draagt verplicht een mondmasker.

 

1 x Professionele RainPharma Gelaatsverzorging geheel op maat van uw huid en ter plaatse

      samengesteld.  Een moderne tovenarij voor uw huid van 1 uur twv 75€


1 x 3 toegangstickets voor een dag vol magie in Disneyland Parijs

*Voor meer info omtrent deze actie volg ons op Instagram en Facebook en schrijf je in op de nieuwsbrief.

De algemene voorwaarden van deze actie kan u terugvinden in de link hieronder.

Koop slim en bezorg nu je lijstje!

 

Kies je favoriete producten, maak je lijstje met 10 producten klaar en stuur het ten laatste op 23.10.2020 door naar ellen@prettynatural.be. Zo ben je zeker dat alles klaarstaat op 30.10.2020.

Keuzestress? Neem dan vrijblijvend contact op voor professioneel advies zodat je de beste keuzes kan maken voor jezelf, je familie, je vrienden of je collega’s.  Je kan ons bellen op 0468/514452.

Beslis jij voor 16.10, dan krijg je nog een extra early-bird verrassing.

Magische groetjes,

Ellen

Pretty Natural heeft het volledige gamma van RainPharma op stock.  Kan je een artikel niet terugvinden op onze website dan is dit artikel onderweg naar ons via de leverancier voor aanvulling. Je mag dit gewoon op je verlanglijstje plaatsen, wij doen dan het nodige.

Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Exclusief kleine accessoires (minder dan €9).

Download hier je blanco verlanglijstje

Ideetjes opdoen?

 

We nemen je graag mee op ontdekking in het RainPharma huis. Neem een kijkje in de 11 magische kamers en laat je inspireren om ook bij jou thuis in elke kamer en in elk hoekje een vleugje magie op te wekken.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van lijstjes o